Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Suzuki VITARA 7 670 000 Ft-tól

SUZUKI VITARA 2024

ÉLD ÁT A KORLÁTLAN SZABADSÁGOT A VITARÁVAL!
Megőriztük a klasszikus Vitara stílusjegyeket, mégis friss külsőt alkottunk az új modellnek. Ugyanakkor kifinomult belsővel ruháztuk fel, és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal láttuk el ikonikus modellünket. Ezen felül az S-Crossból már megszokott Suzuki Connet applikáció gondoskodik róla, hogy még közvetlenebb legyen kapcsolatunk autónkkal. Bátran vágj bele új kalandokba, fedezz fel ismeretlen utakat, a Vitara dinamizmusa megbízható társad lesz a kalandban.

Garantáltan Legjobb Ár Program

Elsődleges célunk az Ön maximális elégedettsége, amihez a minőségi munka és szakértelem mellett, elengedhetetlen, hogy az általunk forgalmazott autómárkák modelljeit a piacon a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk. Annak bizonyítékaként, hogy mi ezt komolyan gondoljuk, elindítjuk a Garantáltan Legjobb Ár Programunkat, amelynek keretén belül biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb áron juthasson hozzá új autójához, legyen szó személy- vagy haszongépjárműről.*


Ha másik márkaszalontól bekért érvényes árajánlata van, amelyik az általunk is értékesített, azonos paraméterekkel rendelkező autót alacsonyabb áron kínálja, vagy amennyiben az általunk küldött árajánlat megküldését követő 10 napon belül talál olyan céget Magyarország területén, amely új autó vásárlás esetén, ugyanazt gépjármű modellt alacsonyabb áron kínálja, akkor mi vállaljuk, hogy az adott új autót minimum azonos áron kínáljuk megvételre* Program részletei itt >>

SUZUKI+ 2024 AJÁNLAT

A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki+ 2024 segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új, 2024-es modellévű Suzuki személygépjárműve! Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető. Találja meg Ön is a Suzuki széles személygépjármű-palettájában az igényeinek megfelelő modellt, és éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal! Amennyiben maximum 1,5 millió forintot vesz fel 12 hónapra, a 0%-os THM előnyét is élvezheti! Mindkét lízingkonstrukció esetén a havi lízingdíj fix, a futamidő végéig nem változik.

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK (PDF 84,9 KB)

Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon Suzuki márkakereskedésünkben értékesítő kollégáinkhoz!
AUTENTIKUS SUV-DIZÁJN
Az új Vitara egy merész és jellegzetes SUV-modell, amely zongorafekete hűtőrácsával, formás első sárvédőível, kúpos fényszóróival és felfelé ívelő karosszéria-vonalvezetésével kiemelkedik a környezetéből bármilyen úton is járj.

FEJLETT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
Az új Vitara fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerek széles választékával rendelkezik, amelyek a vezető és az utasok védelmét biztosítják. Az új Vitara mindenben megfelel a 2024 júliusában életbelépő minden személyautóra kötelező érvényű biztonsági előírásoknak.

MARADJ KAPCSOLATBAN AZ AUTÓDDAL A SUZUKI CONNECTTEL!
Használd a Suzuki Connect alkalmazást már a vadonatúj Vitaraban is! A Suzuki Connect valós időben összekapcsolja a vezetőket az autóval, lehetővé téve különböző kényelmi funkciók használatát! Nézd meg hova parkoltál, nyisd vagy zárd az autódat távolról, vagy értesülj az időszakos karbantartásokról! Egyes Suzuki Connect funkciók most a Vitara 9 colos kijelzőjén is elérhetők!


9 COLOS MULTIMÉDIA KIJELZŐ
Az új 9 colos multimédia kijelző lehetővé teszi a járművezető számára, hogy a vezérlőbeállításokat és a működéshez szükséges információkat könnyedén megerősítse. A rendszer USB-n és Wi-Fi®-n keresztül támogatja az okostelefon csatlakozást is, így az Apple CarPlay és az Android Auto™ segítségével számos alkalmazás elérhető.

LÁGY HIBRID RENDSZER
A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti. A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik. A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.


HIBRID RENDSZER
A Vitara 1,5 literes DUALJET motorját csekély fogyasztás, alacsony károsanyag-kibocsátás, nagy teljesítmény és erőteljes nyomaték jellemzik. A rendszer elemei az 1,5 literes DUALJET benzinmotor, a motorgenerátor-egység (MGU), az AGS és egy tápegység (140 V lítiumion-akkumulátor és inverter). A rendkívül hatékony és nagy teljesítményű MGU teszi lehetővé az elektromos hajtást azáltal, hogy kizárólag ez az egység hajtja meg az autót és segíti a benzinmotort a jármű gyorsításában. Biztosítja az elektromos hajtást hátramenetben is, valamint kitölti a nyomatékhézagot, amikor a robotizált váltó (AGS) a váltás érdekében kinyomva tartja a kuplungot. Egyenletes sebességgel történő haladás során az MGU elektromos energia generálására használja a benzinmotor teljesítményét, ami növeli az elektromos hajtás hatótávolságát és gyakoriságát, hozzájárulva az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz és a csendesebb haladáshoz. Lassításkor a mozgási energia nagy részét felhasználja az akkumulátor töltésére, ami segít az akkumulátor megfelelő teljesítményének fenntartásában.

ALLGRIP SELECT 4X4 RENDSZER
Az új Vitaraban elhelyezett ALLGRIP SELECT segítségével a vezető a középkonzolon található egyszerű nyomó- és forgótárcsával választhat az adott terepre megfelelő öszkerékmeghajtási üzemmódok, az Auto, Sport, Snow vagy Lock lehetőségek közül. Az ikonikus ALLGRIP SELECT 4WD rendszerrel az autó magabiztosan halad nehezebb terepen is.

KÜLSŐ DIZÁJN

A VITARA MEGÚJULT SZÍNPALETTÁJA GARANTÁLJA A LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉST
A kínálatban öt egyszínű és öt kéttónusú szín kapott helyet. A portfólióban újonnan megjelent egy kiváló minőségű, alacsony kontrasztú kéttónusú szín, a kozmikus fekete színnel kombinált indigókék, valamint az egyszínű titánszürke. A színek hamarosan elérhetőek a konfigurátorban!


FELFELÉ ÍVELŐ KAROSSZÉRIA-VONALVEZETÉS
Az optikai tervezés fontos tényezője volt, hogy a vonalvezetés dinamikus hatást adjon az autónak. A ferde oldalvonal kétségkívül sportos hatást kölcsönöznek az autónak, ami a városi élethez és szabadtéri kalandokhoz egyaránt tökéletes.

ZONGORAFEKETE HŰTŐRÁCS ÉS KÚPOS FÉNYSZÓRÓK
Az első hűtőrács, illetve az első lökhárító középső díszléce zongorafekete színezést kapott, magasztos megjelenést kölcsönözve a Vitarának. Emelkedj ki a tömegből, légy egyszerre merész és vakmerő zongorafekete hűtőráccsal és a ragyogó világítást biztosító kúpos fényszórókkal!

FORMÁS ELSŐ SÁRVÉDŐK
A fekete sárvédők tovább erősítik az autó prémium SUV jellegét, izgalmas karaktert adnak az autó oldalnézetének.

BELSŐ DIZÁJN

LENYŰGŐZŐ BELSŐ TÉR
A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.


PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ
A kategóriában az egyik legnagyobb méretű a Vitara panorámateteje, ami napfényessé teszi az utasteret, ráadásul egyszerűen és teljesen kinyitható


MINDEN INFORMÁCIÓ SZEM ELŐTT
Egy fejlett, multiinformációs, 4,2 colos, színes LCD-kijelző foglalja el a műszeregység középső részét, és a vezető részére pontos és megbízható adatokkal szolgál a jármű viselkedésével kapcsolatban. A dinamikus kijelző vizuálisan szemléltet számos funkciót, mint például az AllGrip vezetési módokat, a nehézségi gyorsulást, motorteljesítményt és -nyomatékot, valamint gáz- és fékpedálok használatát. A beállítások széles választékának köszönhetően az utad mindig élvezetes lesz.

TULAJDONSÁGOK

FEJLETT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
Az új Vitara fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerek széles választékával rendelkezik, amelyek a vezető és az utasok védelmét biztosítják.


ADAPTÍV TEMPOMAT
Az adaptív tempomat segít mérsékelni a hosszú, monoton vezetés okozta fáradtságot. Forgalomban a rendszer milliméterhullámú radarral és egy monokuláris kamerával méri a távolságot az előtte haladóhoz képest és szükség szerint gyorsítja vagy lassítja a járművet a beállított távolság megtartása érdekében. Amennyiben nincs az autó előtt másik jármű, a rendszer fenntartja az addig elért sebességet.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS (LKA)
Az adaptív sebességtartó automatika aktiválásakor a sávtartó asszisztens segít megtartani a járművet az útszakasz közepén. Ha a sávjelzések nem egyértelműek, a rendszer az előző jármű haladási pályájáról észlelt információkat használja fel

FORGALMI JELZÉSEK FELISMERÉSE & SEBESSÉGKORLÁTOZÁS
A forgalmi jelzéseket felismerő funkció a monokuláris kamera által felismert közlekedési táblákat jeleníti meg a belső kijelzőn. A közlekedési táblán feltüntetett sebességkorlátozás túllépése esetén a sebességkorlátozás ikonja villog, illetve, ha ez az állapot továbbra is fennáll, hangjelzés hallható. A TSR funkció a jármű sebességét a vezető által beállított értékre korlátozza. A rendszer alkalmas arra is, hogy a sofőr közlekedési táblák felismerése funkcióval együtt használva a sebességet a kiírt sebességkorlátozásra limitálja.


KOMBINÁLT ÉRZÉKELŐS VÉSZFÉKASSZISZTENS (DSBS II)
Az új kombinált érzékelős vészfékasszisztens II (DSBSII) az előző modellhez képest kibővítette érzékelési területét, így a gépjármű előtt közvetlen vagy átlósan megjelenő tárgyakat, járműveket, motorkerékpárokat és gyalogosokat már korábban észleli.

VEZETŐFELÜGYELETI RENDSZER (DMS)
A Vezetőfelügyeleti rendszer (DMS) a műszerfalra szerelt kamerával figyeli a vezető szemét és arcát. Ha azt érzékeli, hogy a vezető álmos, elalszik vagy elfordul az útról, figyelmeztető hangjelzést ad, valamint figyelmeztető üzenetet jelenít meg az információs kijelzőn.

ECALL
Az eCall baleset vagy ütközés esetén automatikusan értesíti a segélyszolgálatot és pontos információt ad az autó helyéről. Az eCall a vezető által manuálisan is aktiválható, ha szükséges.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt

-19%
FLOTTA AJÁNLAT

9 090 000 Ft

  

7 370 000 Ft  

HAVI 104 770 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

Modell kód: V64C
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501169
7 370 000 Ft
Modell kód: V64C
Hirdetési kód: PRCAR-501169

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-19%
FLOTTA AJÁNLAT

9 290 000 Ft

  

7 540 000 Ft  

HAVI 107 187 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64D
9 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501170
7 540 000 Ft
Modell kód: V64D
Hirdetési kód: PRCAR-501170

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

9 090 000 Ft

  

7 670 000 Ft  

HAVI 109 035 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT

Modell kód: V64C
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-56691
7 670 000 Ft
Modell kód: V64C
Hirdetési kód: PRCAR-56691

Szín:TITÁNSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

TITÁNSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-07-22

-17%

9 260 000 Ft

  

7 670 000 Ft  

HAVI 109 035 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT

Modell kód: V64C
9 260 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-56980
7 670 000 Ft
Modell kód: V64C
Hirdetési kód: PRCAR-56980

Szín:TITÁNSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

TITÁNSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

9 090 000 Ft

  

7 670 000 Ft  

HAVI 109 035 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

Modell kód: V64C
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500813
7 670 000 Ft
Modell kód: V64C
Hirdetési kód: PRCAR-500813

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

9 090 000 Ft

  

7 670 000 Ft  

HAVI 109 035 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

Modell kód: V64C
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501054
7 670 000 Ft
Modell kód: V64C
Hirdetési kód: PRCAR-501054

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

9 090 000 Ft

  

7 670 000 Ft  

HAVI 109 035 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

Modell kód: V64C
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501055
7 670 000 Ft
Modell kód: V64C
Hirdetési kód: PRCAR-501055

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

9 290 000 Ft

  

7 890 000 Ft  

HAVI 112 162 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64D
9 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501065
7 890 000 Ft
Modell kód: V64D
Hirdetési kód: PRCAR-501065

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

9 290 000 Ft

  

7 890 000 Ft  

HAVI 112 162 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64D
9 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501058
7 890 000 Ft
Modell kód: V64D
Hirdetési kód: PRCAR-501058

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

9 290 000 Ft

  

7 890 000 Ft  

HAVI 112 162 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64D
9 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501056
7 890 000 Ft
Modell kód: V64D
Hirdetési kód: PRCAR-501056

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

9 290 000 Ft

  

7 890 000 Ft  

HAVI 112 162 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64D
9 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501057
7 890 000 Ft
Modell kód: V64D
Hirdetési kód: PRCAR-501057

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-17%
FLOTTA AJÁNLAT

9 940 000 Ft

  

8 250 000 Ft  

HAVI 117 280 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64E
9 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501172
8 250 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-501172

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-18%
FLOTTA AJÁNLAT

10 040 000 Ft

  

8 250 000 Ft  

HAVI 117 280 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501171
8 250 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501171

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-09-21

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57410
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-57410

Szín:INDIGÓKÉK - KOZMIKUS FEKETE ME

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

INDIGÓKÉK - KOZMIKUS FEKETE ME

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-09-22

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57409
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-57409

Szín:TITÁNSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

TITÁNSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501064
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501064

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501066
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501066

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501068
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501068

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

9 940 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64E
9 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501059
8 390 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-501059

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501069
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501069

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501063
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501063

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%

10 040 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 119 270 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64F
10 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501062
8 390 000 Ft
Modell kód: V64F
Hirdetési kód: PRCAR-501062

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-17%
FLOTTA AJÁNLAT

10 190 000 Ft

  

8 500 000 Ft  

HAVI 120 834 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL !!

Modell kód: V64H
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501173
8 500 000 Ft
Modell kód: V64H
Hirdetési kód: PRCAR-501173

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

10 110 000 Ft

  

8 590 000 Ft  

HAVI 122 113 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V64E
10 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-56883
8 590 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-56883

Szín:SELYMESSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

9 940 000 Ft

  

8 590 000 Ft  

HAVI 122 113 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V64E
9 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57055
8 590 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-57055

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

9 940 000 Ft

  

8 590 000 Ft  

HAVI 122 113 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64E
9 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501061
8 590 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-501061

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

9 940 000 Ft

  

8 590 000 Ft  

HAVI 122 113 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64E
9 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501067
8 590 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-501067

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

9 940 000 Ft

  

8 590 000 Ft  

HAVI 122 113 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64E
9 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501070
8 590 000 Ft
Modell kód: V64E
Hirdetési kód: PRCAR-501070

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 190 000 Ft

  

8 790 000 Ft  

HAVI 124 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V64H
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-56835
8 790 000 Ft
Modell kód: V64H
Hirdetési kód: PRCAR-56835

Szín:SELYMESSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-07-20

-14%

10 190 000 Ft

  

8 790 000 Ft  

HAVI 124 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V64H
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-56969
8 790 000 Ft
Modell kód: V64H
Hirdetési kód: PRCAR-56969

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

10 190 000 Ft

  

8 790 000 Ft  

HAVI 124 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL !!

Modell kód: V64H
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501071
8 790 000 Ft
Modell kód: V64H
Hirdetési kód: PRCAR-501071

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

10 190 000 Ft

  

8 790 000 Ft  

HAVI 124 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL !!

Modell kód: V64H
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501072
8 790 000 Ft
Modell kód: V64H
Hirdetési kód: PRCAR-501072

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

10 190 000 Ft

  

8 790 000 Ft  

HAVI 124 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL !!

Modell kód: V64H
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501073
8 790 000 Ft
Modell kód: V64H
Hirdetési kód: PRCAR-501073

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-17%
FLOTTA AJÁNLAT

10 690 000 Ft

  

8 890 000 Ft  

HAVI 126 378 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64G
10 690 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501174
8 890 000 Ft
Modell kód: V64G
Hirdetési kód: PRCAR-501174

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

10 690 000 Ft

  

9 090 000 Ft  

HAVI 129 221 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64G
10 690 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501075
9 090 000 Ft
Modell kód: V64G
Hirdetési kód: PRCAR-501075

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

10 690 000 Ft

  

9 090 000 Ft  

HAVI 129 221 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64G
10 690 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501074
9 090 000 Ft
Modell kód: V64G
Hirdetési kód: PRCAR-501074

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

10 690 000 Ft

  

9 090 000 Ft  

HAVI 129 221 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64G
10 690 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501078
9 090 000 Ft
Modell kód: V64G
Hirdetési kód: PRCAR-501078

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-16%
FLOTTA AJÁNLAT

10 940 000 Ft

  

9 140 000 Ft  

HAVI 129 932 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD PANORAMA 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64I
10 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501175
9 140 000 Ft
Modell kód: V64I
Hirdetési kód: PRCAR-501175

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-08-05

-14%

10 690 000 Ft

  

9 240 000 Ft  

HAVI 131 353 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V64G
10 690 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57052
9 240 000 Ft
Modell kód: V64G
Hirdetési kód: PRCAR-57052

Szín:INDIGÓKÉK - KOZMIKUS FEKETE ME

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

INDIGÓKÉK - KOZMIKUS FEKETE ME

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-09-20

-15%

10 940 000 Ft

  

9 340 000 Ft  

HAVI 132 775 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V64I
10 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57401
9 340 000 Ft
Modell kód: V64I
Hirdetési kód: PRCAR-57401

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

10 940 000 Ft

  

9 340 000 Ft  

HAVI 132 775 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD PANORAMA 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64I
10 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501077
9 340 000 Ft
Modell kód: V64I
Hirdetési kód: PRCAR-501077

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

10 940 000 Ft

  

9 340 000 Ft  

HAVI 132 775 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD PANORAMA 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64I
10 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501060
9 340 000 Ft
Modell kód: V64I
Hirdetési kód: PRCAR-501060

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

10 940 000 Ft

  

9 340 000 Ft  

HAVI 132 775 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD PANORAMA 6MT 2024-ES MODELL!!

Modell kód: V64I
10 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501076
9 340 000 Ft
Modell kód: V64I
Hirdetési kód: PRCAR-501076

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-14%

11 540 000 Ft

  

9 880 000 Ft  

HAVI 140 451 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V64L
11 540 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500297
9 880 000 Ft
Modell kód: V64L
Hirdetési kód: PRCAR-500297

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

11 540 000 Ft

  

9 880 000 Ft  

HAVI 140 451 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V64L
11 540 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500296
9 880 000 Ft
Modell kód: V64L
Hirdetési kód: PRCAR-500296

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Készleten

-17%
AKÁR 0% THM

12 340 000 Ft

  

10 290 000 Ft  

HAVI 146 280 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 4WD 6AGS

Modell kód: V4TU
12 340 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52162
10 290 000 Ft
Modell kód: V4TU
Hirdetési kód: PRCAR-52162

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:75 kW / 102 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1462 cm3

Hybrid

2024

75 kW / 102 LE

aut. (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

12 290 000 Ft

  

10 590 000 Ft  

HAVI 150 545 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V64L
12 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500298
10 590 000 Ft
Modell kód: V64L
Hirdetési kód: PRCAR-500298

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

12 290 000 Ft

  

10 590 000 Ft  

HAVI 150 545 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V64L
12 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500299
10 590 000 Ft
Modell kód: V64L
Hirdetési kód: PRCAR-500299

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

12 440 000 Ft

  

10 690 000 Ft  

HAVI 151 966 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V64N
12 440 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500300
10 690 000 Ft
Modell kód: V64N
Hirdetési kód: PRCAR-500300

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

12 440 000 Ft

  

10 690 000 Ft  

HAVI 151 966 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V64N
12 440 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500301
10 690 000 Ft
Modell kód: V64N
Hirdetési kód: PRCAR-500301

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-13%

13 190 000 Ft

  

11 449 000 Ft  

HAVI 162 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V64P
13 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500302
11 449 000 Ft
Modell kód: V64P
Hirdetési kód: PRCAR-500302

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-13%

13 190 000 Ft

  

11 449 000 Ft  

HAVI 162 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V64P
13 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500303
11 449 000 Ft
Modell kód: V64P
Hirdetési kód: PRCAR-500303

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Suzuki Érd - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.
Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem. A tájékoztató ismeretében hozzájárulok a sütik használatához. További információk